Tisztelt Hölgyem/Uram, Tisztelt érdeklődő Család!


Az ASTORHÁZAK kft. partnereivé válva, lehetőség nyílt könnyűszerkezetes családiházak tervezésére és generálkivitelezésére is.

Az ASTOR falpanelt az Építésügyi Minőségellenőrző Intézet bevizsgálta, és épületek külső falszerkezetének megfelelőnek találta, ezért az engedélyt kiadta.

Az építés során felhasznált, beépített anyagok kivétel nélkül minősített, a mai magyar építőanyag piacon elérhető, legjobb minőségű anyagok.

Falszerkezeteinkbe  csak olyan anyagokat építünk be, amelyek időtállóak, biztosítják a ház hosszú és problémamentes élettartamát, és az ott lakóknak egy egészséges, kellemes belső környezetet és klímát biztosítanak.

Házaink gyártmánytervét a német SEMA nevezetű programmal készítjük el. A fenti program felhasználásával készül el a tartószerkezet komplett kivitelezési tervdokumentációja.

Ha a tetőre szeglemezes rácsostartó kerül, úgy annak statikai számításait a TrussCon szoftver végzi, és a tartószerkezet elemeinek egymáshoz való rögzítése MiTeK szeglemezekkel történik.

Amennyiben a tetőre rácsostartó kerül, úgy a szobafalak úgynevezett nem teherhordó szobafalak.
A rétegrendjük az alábbi ábrán látható:

Épületeink alacsony energiaigényű épületek. A hőátbocsájtási tényező:

U= 0,18 W/m2K

A zárófödém kialakítása padlástér és rácsostartó esetén az alábbiak szerint történik felülről lefelé haladva:

25 cm-es befújt cellulóz hőszigetelés
15 mm-es farostlemez
0,2 mm-es párazáró fólia
40/60 mm-es lécváz vagy gipszkarton szerelő tartóprofil
15 mm-es tűzgátló vagy impregnált tűzgátló gipszkarton

Természetesen ennek a tájékoztatónak a keretében nem tudunk kitérni minden lehetséges építészeti megoldásra. Az előzőekben leírtak elsősorban földszintes épületekre vonatkoznak, de van lehetőség akár 2 szintes, egyedi arculatú épületek megtervezésére és kivitelezésére is. Cégünk lapos tetős épületek kivitelezését nem vállalja.

Az esetek többségében kulcsrakész kivitelezést vállalunk. Mielőtt a ház költségvetését összeállítjuk, Ön lesz az, aki a bemutató teremben majd kiválasztja, hogy milyen:

cserepet
csempét
szanitereket
hideg és meleg burkolatokat
nyílászárókat szeretne új otthonába.

Gépészeti és villamossági tervezőinkkel fogja megbeszélni, hogy milyen fűtési rendszert szeretnének, de természetesen azt is, hogy hol legyen a mosogatógépük, mosógépük, tűzhelyük és egyéb otthoni használati tárgyaik.

VÁRHATÓ VÁLLALÁSI IDŐK

Azt, hogy egy adott országrészben felépítettni tervezett ház kivitelezését mikorra tudjuk vállalni, azt így előre nem lehet megmondani.

A munka megkezdésének időpontjáról azt követően tudunk megállapodni, ha kész vannak a tervek és azokat Önök elfogadták, ha ezek alapján elkészült a ház költségvetése, amit Önök szintén elfogadtak és ha ezt követően megkötik a bankjukkal a hitelszerződést és tájékoztatnak minket, hogy a ház felépítéséhez szükséges pénzügyi fedezet a rendelkezésükre áll. Ekkor tudunk leülni, és megbeszélni, hogy mikor indulhat majd a munka. Ez a dátum fog bekerülni az Önökkel kötendő szerződésbe is.

Maga a ház kulcsrakész felépítése normál körülmények esetén 3 hónapon belül megtörténik.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!